• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,214
Je, a za to mu pak trebaju dve ruke. :confused:
Istina. Ali postoji rješenje i za "jednu ruku":
zastita-hidraulicnih-spojnica-slika-41341634.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,214
@llmb0611, ne daj se omesti.
Postoje takvi poklopci i sa skupljanjem ulja, ali ne znam gdje ih (pri nama) ima za kupiti...vjerojatno nisu baš ni jeftini.

Spomenul sam ti da trebaš spojnice povleći više van upravo radi takvih poklopaca ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,290
Postoje takvi poklopci i sa skupljanjem ulja
Za IMT, ne vjerujem da su izmislili i proizveli takav poklopac.

Pas kosti, koja nauka oko dva priključka i dva poklopca koji budu sve skupa deset puta godišnje korišteni, ako i tolko

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,214
To je samo par ideja, a kolega nek odluči kaj želi i kaj misli da mu je najbolje...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,785
Znal sam ja to, i rekel sam majstoru kak da mi slozi ali mi je napravil drugacije...jbg...bum pomaknul...
Videl sam i to da ima poklopce sa sakupljacima ulja...20e u rositehu...

• Like
Reactions: ZJ

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,785
Trebalo bude jos jedan nosac onda...i 2 cijevi sa razvodnikom spojiti u jednu kanticu....🤣🤣🤣

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,290
Bijela bi trebala pokazivati kolko ima pritiska u sistemu, a crvena kad stisneš kočnicu pritisak u kočionom sistemu.
Baš i ne kužim svrhu te crvene ali ako ima koja dobra duša nek mi pojasni smisao.

Najnoviji postovi

Na vrh