Ne znam od kad je puknuće.
Solidna u smislu da je ok ili u smislu da troši više nego bi trebao?
Upravo to, ove godine su mnogi osjetili na vlastitoj koži čari jeftinog antifriza koji je čak uspjel zavarati iste takve jeftine instrumente za mjerenje.Ako se ne varam to je već netko pisao da je stavljao novi antifriz i da mu se zgusnuo na malom minusu. Koji antifriz si stavljao?
Ja nikad nisam u svojoj praksi vidjeti motor kojem je zbog kuhanja blok pukel prema van.Nemojte me krivo shvatiti,ali prošlih godina dali je antifriz bio unutra,i možda je šprungiral puno prije.
Ali postoji i mogučnost da je u ljetu pukel,manjak vode,zaštopan kiler pregrijal se pa je na tom mjestu loš odljev....
Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk
Jesi ga i na autu isto izvadil?Vadi termostat, taj termostat kad zacvika napravi više štete od štete kad ga uopće nemaš..... Ispitano provjereno , nažalost na vlastitoj koži...
Ako paše na pasakija, gde piše da ne paše na IMT-a :icon_wink:Gle, meni je taj termostat na 542 napravio samo pizdarija i problema.
Na 549 sam ga sam izvadio jer je isto zacvikao. I nikad ga više nisam niti neću staviti.
P.S. Za primjetiti je da je kvaliteta termostata za IMT loša ili imaju neku grešku....
I vjerojatno je da je termostat na mome passatu puno kvalitetniji od termostata na IMT-u.....
Jel treba komplet motor rastaviti ili???Kolega TH87 skini motor izvadi boš pumpu i takav
motor otpeljaj u Ježdovac kraj Lučkog specijalna zavarivanja ČUKMAN.Usluga varenja oko 300kn
Ispita var i garantira za varenje.