ja pak mislim da su jednaki u poranju i jedni i drugi. Tu ne pricam o OLT plugovima koji su radjeni u suradnji sa RABE, niti o IMT plugovima u suradnji a V&N.
Jedini problem kod IMT-a je taj sto su se na njima isporucivala plasticna povisenja daski, koja se u 2 godine polome i to nitko nije mjenjao, dok je OLT to odmah metao zeljezno i nikad pucala nisu. Kad IMT nema povisenja daski, izgleda kao da naslanja brazdu, a kad se povisenja stave, vidi se tocno u cemu je problem i kad ih imas na plugu, razlika u oranju je nebo i zemlja. mislio sam da mi to nije potrebno, ali kad sam bez njih orao, poznale su se crte strnja, kukuruzovine na sastavu brazdi i plug uopce nije zatrpavao, znalo se dogadjati da se brazda vrati nazad ako je malo vlaznija zemlja. Kako sam povisenja stavio, plug ore kao blesav...
I jedni i drugi plugovi su dobri, a koliko sam OLT plugova vidio, daske su im bile vrlo slicne, ako ne i iste tako da je samo stvar osobnog ukusa... Naravno tu je i cjena, kao neizbjezan faktor pri izboru.