ja sam ovog svog isforsirao ovo ljeto, ima ulja na sve strane,pali na prvu spagu al mislim da uljne karike nema, ako bude dobar cilindar i klip da samo prstenove stavim osvjezim ga, sta jos novo treba PE18 je...nema dihunga glave samo prstenove dole izmedu cilindra i bloka...rad kompresionog prostorView attachment 56981 View attachment 56982 View attachment 56983
Jutros došli delovi, novi klip I stubilna, lezaji, semerinzi i set dihtunga. Glava je obrađena juče je preuzeo, radilica ostaje samo promjena ležaja. Nova lamela i korpa i potisni ležaj kao i centar ležaj. Samo montaža još.
Hm a nije jos NULA...pali on sada na prvu bas sam se istrenirao hahha a bilo je po 5 puta zalijetanja, ma ulja ima na sve strane, na auspuh izbacuje , sumljam karika nema...aj pod predpostavkom da ih NEMA...sta jos se kupuje, gumice cjevi ventila....blabla...jer ako bude izlaufao cilindar onda specijala mi ne gine...klip,,karike,,busenje cilindra itddKako ti radi čep ibera. Ako dobro pali na 0 stepeni tu je dobra kompresija. Taj motor se neda ručno lako potegnuti, jer je 800cm. View attachment 66958
Ovja je zbog čega ovako povratio. Zamenjen čep i nema kapi.