• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pe 18

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,604
Moj je maksimalno sužen,na 78 cm,tako mi treba
Isto ima LDA 97,šteta što nije LDA 100,ali šta je tu je
100eur su original karike za njega

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,504
Ja sam dobio ponudu za sklop motora 260 eura.
Tu spadaju klip, cilindar, karike i lezaj klipa u klipnjaci.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,504
Imam Pasquali 940 sa LDA 97 motorom.
Mijenjao sam semeringe na radilici i spojnickoj pa odmah kupio i novu lamelu i druk lager.
Druklager nema dosjed za vilicu dovoljno velik pa sam morao navariti 6mm plocicu
Kuplung mi ne odvaja jer je lamela izgleda predebela.
Namjeravam podesiti capice na kosari da budu blize druk lezaju.

Da li netko zna, na koju visinu moraju biti podesene capice na kosari ds bi kuplung odvajao?
Traktor je ekvivalent PE15.
Evo javljam se nakon duzeg vremena...
Prvo su mi prodali krivu lamelu pa se upirala u zamasnjak. Kuplung nije odvajao.
Onda sam narucio originalnu iz Italije, medjutim opet nije odvajao.
Na kraju sam dao tu originalnu raznitati i nanitati 3.2mm materijal umjesto 3.5 koliko je bio tvornicki. Sad kuplung odvaja i sve je u redu.
Cekao sam lamelu 3 tjedna.
Kostala je 30 eura, novo nitanje 35....dakle jeftinija je cijela lamela nego samo nitanje

Bitno da aam rijesio problem.

Najnoviji postovi

Na vrh