Videl sam tam negde na jutubu da su majstori u nekoj šupi zamajac zavarili, a vas strah jedne lamele i korpe i oko toga cela nepotrebna nauka.
Ako je lamela predebela predebela je, nije tak glup kolega, a ako je sve isto, samo je lamela tanja za tih 0.5 ili kolko več mm i sve odvaja onda nismo glupi ni mi svi ostali koji neznamo da capice ne troši dodirivanje sa potisnim ležajom več zrak koji je između....
Ja sam napravil auto kakav nema nitko, ali nitko na svijetu i ne falim se ja sad time. Nikad ni nisam.
Pogotovo ne na forumu.
Da sam se htel faliti napravil bi temu sličnu onima kakve sam več napravil i podjelil svoje radove sa vama.
Kaj je najgore nisam ga napravil sam nego sam na njega moral ugraditi dijelove i ideje koje je neko drugi zamislil i na način kak je on htel.
Gore sam napasal i uparil svašta i od svačeg. Između ostalog je kompletan kuplung napravljen novi kao i zamajac koji je prilagođen potrebama snage motora i pogona.
To sve skupa sam napravil doma u svojoj vili promaji bez specijalnih strojeva, čak smo i kardan skratili bez stroja za balansiranje.
Sad su mi dali lakši zadatak da odradim.
Na ovaj prednji kraj treba ugraditi 7 hladnjaka, 5 ih je na slici, a još dva su mi u dolasku.
A ja bi trebal strahovati od jedne usrane lamele, nisam onda strahoval pa nebum ni sad