Hele
Dobro znana faca
- Tu od
- 6 Sij 2013
- Poruka
- 1,961
Kako može cijeli traktor dobit lufta?? Da nije možda mislio samo na sredinu traktora?
Sredina nije tako loša, ja sam ju doduše sad htio reparirat jer meni sve mora bit ispravno 100%, ali mi je složio nešto drugo. Našerafio je na zglobu pločicu između prednjeg i zadnjeg kraja tako da zglob ne može klackat. Inače čovjek radi dosta TV-a i rekao je da to svima napravi, ako ne budem zadovoljan da uvijek mogu reparirat zglob. Inače se zglob na ničemu nije osjetio osim na frezi na ticalo kod transporta i veće brzine, teška je cca 250kg ( samo više) i dugačka 2m a možda i malo više.
U kakvom stanju su ti oba kardana na sredini i prihvati kardana.
Kardan vratila je nov tj. tu je sve mijenjano skroz do izlaza. Pogonski nisam ni probao, rekao je majstor da sigurno ima malo lufta tj. da se može malo pomaknut lijevo-desno čim tako cuka. Rekao je da je u tom pogonskom dijelu vjerojatno sve malo pohabano (sve je raskapao, ali da ništa nije za mijenjat) i ako mi sve zamijeni da garantira da će i dalje vjerojatno cukat, samo manje.
Da je u pitanju pogonski kardan zar ne bi onda trebali barem prednji kotači vrtit kako treba pa kad zadnji zađu u rupu ili grabu pa da oni cuknu preko kardana?