ako si kupio novi kardan na njemu ti pise kako ga moras okrenut...edosoko kaže:moze li mi neko objasniti jeli sve jedno kako se okrene kardan s lamelom, mislim na smjer.....dali lamela ide do traktora ili do prikljucka? prema izvedbi tog mehanizma mislim da je sve jedno, ali ipak bih zelio misljenje iskusnih traktorista
nemam ni kardan ni sliku, nego su covjeku prosuli pricu da je zdrobio mjenjac na traktoru (koji je pod garancijom) da je pogresno okrenuo kardan te zdrobio mjenjacmarko hurlimann xa86 kaže:ako si kupio novi kardan na njemu ti pise kako ga moras okrenut...edosoko kaže:moze li mi neko objasniti jeli sve jedno kako se okrene kardan s lamelom, mislim na smjer.....dali lamela ide do traktora ili do prikljucka? prema izvedbi tog mehanizma mislim da je sve jedno, ali ipak bih zelio misljenje iskusnih traktorista
imas razne kardane,neki idu na traktor a neki na priključak...
slika bi pomogla
mogao bi ti malo da slikas te cistace posto sam imao isti problemEro kaže:Hvala forumaši sada mi je puno lakše što se tiče onog lupanja.Tako mi je i serviser rekao a ja sam mislio da samo hoće da me otkači.
Neradim puno s njom možda 50 hektara za cijelu godinu pa ćemo vidjeti. Inače sviđa mi se da izanje ostane skoro idealno ravno.
Imao sam problem nisu mi na paker valjku odmah isporučili čistače pa sam u pripremi za sjetvu Talijanskog ljulja muku mučio jer se zemlja znala nalijepiti pa je samo valjak skakao a ujedno i dizao rotodrljaču. Sada su mi to isporučili i namjestili ali nisam još s njom tako kompletnom radio.
A greda iza ili ispred noževa to ćemo probati u proljeće pa ćemo vidjeti što je bolje.
Još jednom hvala na odgovorima.