pozdrav TV-jci

bow):
evo slika sve govori :icon_evil: samo nije mi jasno kako mi je uspjelo to polomiti :icon_scratch: dal mi netko može reči u kojim uvjetima se to događa,ima li tko takva iskustva?
Lip TI pozdrav dragi moj forumski prijatelju; Jozef@!, najiskrenije mi je žal ča TI se desilo ovo nemilo zlo - lomljenje gvoždjurije na tvome traktoru tomi! ...
Lipo pozdravljama SVE forumaše, posebno ljubitelje traktorića tome!, kako stare!?, svakako i NOVE! forumaše.-
Pročital sam malo polemiku - razglabanje VAS nadasve cijenjeni forumaša oko pucanja gvoždjurije na traktoriću tomi, znači od razno - razni ležaja, osovina, osovinica, polu ili cijeli nekakovi sklopova., nemojte mislit da ja znam punooo više od SVI Vas, ili da sam nedaj Bože pametniji od bilo koga., ALI, napisat ću i ja svoje skromno mišljenje i malo životno iskustvo.
Odgovor moj i moje mišljenje je; SVE puca - lomi - trga samo iz jednog i jedinog razloga ča ni dobro napravljeno, loš materijal, loša obrada, nekvalitetan materijal -sirovina od ke se nešto kuje - dela - brusi - tokari., lipo molim da se name NE naljutidu metalci, metalna struka, posebno inžinjeri gvoždjurije - metala., ja sam mišljenja da vo - ovo ni 21 stoljeće - vek., ovo je kraj 16 stoljeća - veka., imamo SVE, ALI nimamo niš.- ...
Svaki komentar ovog i onog, da puca vo ili no., pa jezemu muku., ako nešto puca?, onda nevalja., onda to i takovo treba ili pojačat ili metnut na olovku zač puca? ...
Narode moj!, lip pozdrav, čitamo - pišemo - družimo - darujemo - pomažemo se., Vaš grof