T
Todi
Guest
koliko je meni poznato i tvoj Prima TT (bivši TV) traktor ima isto razdvojene komande od kojih je jedna komanda (razvodnik) dvoradna
Kolko bi to vredilo s predpostavkom da je samo motor neispravan i da fale neki djelovi motora?
Neisplativo.:icon_axe:Koji bi ovo Tomo bil?
Kolko bi to vredilo s predpostavkom da je samo motor neispravan i da fale neki djelovi motora?
Šest tisuča hoće za njega.
Nanjuškal ga balonja i sad me pilitalk):
talk):
talk):
talk):
Posel nije problem, ali lova koju treba uložiti je.
Aha...znaci treba kemijati...vec problem...:-D na sto je tebi grofe prikopcan utovarivac? Jer i ti imas ovaj klasicni plivajuci razvodnik?
Ne treba ništa kemijati samo doda se razvodnik i poveže cevi.Kod mene je origi razvodnik,hidro volan i dupli dvoradni razvodnik i sve radi kako treba.Aha...znaci treba kemijati...vec problem...:-D na sto je tebi grofe prikopcan utovarivac? Jer i ti imas ovaj klasicni plivajuci razvodnik?
Moram još malo razmisliti, hvala svima za sad na savjetima.O isplativosti ne bi,ali tu se ide kako vidim o motiviranosti i volji maloga.Ak ima mali veselje i volju za takve stvari kupi.Samo da su papiri i da na mejačima i rukavcima nije previše greški (uške,pukotine).Standardne greške ima sigurno (luftovi).L.P.