Kupijo sam ga, jer imao prije frezo od njih i pokazala se perfektna. taj model sam vidijo na sajmu, i zapeo mi za oko,jer mi se činijo snažno napraveni. Tako zadnji valjak, i valj fi158 . Nije imao dvije vodilice za sistem kačenja na traktor izpred jedno pored druge kao kod INO TFZ. one vodilice tamo sam posavijo, da ni sa jakim štabom nisam uspijo više momaknuti nikamo. Ovaj sistem jedne vodilice izpred čini mi se sigurniji, da ne zaklima. Loša mu stran, a ak češ skinuti vrata zadaj, treba demontirati istovremeno i valjak. Imadu iste vijke i iste rupe. A i sa skidanjem vrat ,masa ne izljetava van. Možeš samo ga dobro očistiti kot te rupe. Ima i dupli lim. I nije skup. Možeš i malu duže čekati na dijelove, ak što se desi prema markama u našoj okolini, osim nešto što naravno imadu na lageru uvik(čekiči primjer). Inače dobro usitnjava travo i radi tiho i mirno. MOžda bi i skije ispred trebale biti bez zuba il bar više,koj ponekad zahvati grano i vuče sa sobom. Ak ga podigneš malo ispred, ide normalno. Protivnož je fiksan. Nije za demontirati kao kod INO.
Odluka bila između tog i MAteng Menasor istog zahvata. razlika u težini cca50kg u korist Matenga. Al istina MAteng napraveni se mi čini bolje. Ima i 10mm po premeru veči valj. vidim bolje skije, odvar straga bolji,zaštita zaštite remenja, kačenje jarma za prihvat traktora bolji. Strugač zadnjeg valjka postavljen bolje. MAteng uzima 10cm manju širinu. MAteng je skuplji za cca700eur. MAteng ima dvije višine kačenja za traktorske ruke i topling. MAtengu idedu skije i zadnji valjak istovremno po višini Šarktimanu svako zasebe.
E sad, ko voli nek izvoli. I to potvrđuje, više para više muzike.