• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TORPEDO

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,181
Gumica/manžeta na klipu ako ne drži pritisak onda obično hidraulika poskakuje. Malo propadne pa se opet podigne, ali to su vrlo mali pomaci. Pretpostavljam da je ulja dosta i da je filter hidraulike čist, najvjerojatnije da je u pitanju razvodnik.

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,497
Nova je pumpa, novi filteri, novo ulje.
Ručica je u položaju za spuštanje i kad je preko pola gasa hidraulik digne sam od sebe do kraja s teretom, pustim gas spusti se. Prije dok je sve to bilo razjebano i dok se ulje pregrijavalo nije to delal

Posljednje uređivanje:

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
472
Meni se jednom davno hidraulika počela čudno ponašati na torpedu, nekada digne normalno, nekada uopće ne digne, nekada digne do pola (na kraju uopće više nije dizao). Otkrio sam da je štift koji spaja polugu ručice i osovinu puknuo i to na način da je ponekada malo držao, a ponekada ništa. I osovnicia koju je pokretala ručica za dizanje imala je neki svoj hod ali nije više bila fiksno vezana sa ručicom. Ako je TX kabina to provjeri, nije baš lako dostupno ali je izvana pa ne treba ništa rastavljati.

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,497
Samo je kod mene problem da hidrulik radi na leru normalno, dize, spusta. A kad nabijem gas on se sam digne od sebe. Ne vjerujem da je to izvana, problem je unutra vjv razvodnik ili ventil neki

Najnoviji postovi

Na vrh